Helyzetjelentés

Sziasztok!

Elég nehéz volt meghozni ezt a döntést, de az a helyzet, hogy nincs más választásom. Akik fent vannak a facebook oldalamon tudják, hogy szünetre mentem és azt mondtam Januárban vissza térek. Itt van Január második hete és én mindig nem vagyok sehol se.

Ennek meg van az oka, még pedig, hogy az utóbbi pár hétben minden a feje tetejére állt körülöttem és se időm, se energiám nem volt fordítani. Mivel nem akarom tovább húzni a dolgot úgy döntöttem, hogy le adom a sorozataimat és egy ideig abba hagyom a fordítást.

A Puppy Honey-t már el is vitték, ami azt jelenti, hogy nemsokára meg is kapjátok mástól az első részt.

Nem akartam a végtelenségik húzni a dolgot és ez tűnt a legjobb megoldásnak. Így legalább ti is előbb megkapjátok és nem áll feleslegesen a sorozat.

A lefoglalt sorozataim közül csak a My Engineer marad, ugyanis azt minden féle képen le akarom fordítani + még semmi komolyabb hír nincs félőle és talán mire lesz nekem is sikerül össze szednem magam.

Nem fogok örökre eltűnni. Előbb utóbb vissza fogok térni és folytatom a fordítást, legfeljebb annyi változással, hogy nem biztos hogy BL irányba fogok tovább menni, de ez majd a jövő zenéje. 😊

Egyenlőre ennyit szerettem volna mondani. A csoportban ugyan úgy benne leszek, ugyan úgy aktív leszek mint eddig, azzal a különbséggel hogy most nem fogok fordítani egy ideig. Ha van valami problémátok, vagy valami kérdésetek, mondanivalótok van akkor nyugodtan keressetek. ☺️

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s