My Engineer – Trailer magyar felirattal

Még se tűntem el teljesen. 😀 Vissza fogok térni két sorozattal is. Az egyik ez a My Engineer, amit én személy szerint már nagyon régóta várok a másik, pedig a Love By Chance második évada, amivel kapcsolatban szerencsére úgy döntöttek, hogy mégis megkapjuk!

A My Engineer 2020 március 14.-én kezdődik, de már most kaptunk hozzá egy elég hosszú és részletes trailert, amit lefordítottam nektek. A sorozathoz a leírás egyenlőre még nem végleges, mivel elég rövid, de csak ezt találtam. 4 BL páros lesz ebben a sorozatban.

Bon, a népszerű mérnök hallgató bosszút áll Duen-en, egy ártatlan első évesen, azzal, hogy egy hónapon keresztül minden nap rózsát kell adnia Bonnak. Azzal azonban nem számol, hogy lassan gyengéd érzelmeket ébreszt benne a fiú. 

Videa | Indavidó

My Engineer – Trailer magyar felirattal” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia! Nagyon örülök, hogy úgy döntöttél, hogy mégis folytatod a fordítást, és a feliratokat megosztod majd velünk is. 😀
    Két igen izgalmasnak ígérkező sorozat kapott egy igen tehetséges fordítót.
    Köszönöm, hogy vissza tértél.

    Kedvelés

  2. Nagyon örülök a My Engineernek, de a Love by chancet el se tudom képzelni,hogy lehetne folytatni, mert az az 1 részes folytatás ,amit csináltak hozzá nekem nagyon nem tetszett. Mintha önmaguk karikatúráit játszották volna a szereplők. Köszönöm, hogy visszatértél, és továbbra is a szabadidődet áldozod ránk !

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s