Lovely Writer (2021) – 1. rész

Gene egy író, akinek a kiadója egy nap azt a feladatot adja, hogy fogjon bele egy úgy műfajba, ami nem más, mint a BL. Gene elfogadja a kihívást, ír egy novellát, ami hirtelen nagyon népszerű lesz. Annyira népszerű, hogy még sorozatot is akarnak belőle csinálni.
Egy történet arról, hogy egy híres írót, Gene-t hogy csap be egy 20 éves srác, Nubsib, aki a főszereplő szerepére jelentkezik. Nubsib kedvesnek és jól neveltnek tetteti magát, miközben a valóságban egy farkas természetével rendelkezik.

Videa | Ok | Avistaz | Mega

Hadd mondjam el, hogy felirattal én még ennyit sose szenvedtem. Egyszerűen annyira “angoltalan” volt néhány helyen az angol felirat, hogy belezsibbadt az agyam fordítás közben, így többször is abba kellett hagynom. Volt ahol semmi köze nem volt a jelenethez. Ez különösen nehéz akkor, amikor nem általános dolgokról van szó, hanem valamiről, aminek köze van valamilyen szakmához vagy a fordító által nem annyira ismert témához.. Mint itt a színészkedés, szereplőválogatás vagy a sorozat készítése. Igyekeztem érthető lenni mindenben, de előfordulhat, hogy vannak hibák a feliratban.

Csatlakozz a Shannelv-vel közös Discord szerverünkre, hogy azonnal értesülj arról, hogy kikerül egy új rész. 😉

Lovely Writer (2021) – 1. rész” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s