Szünet vagy befejezés?

Sziasztok!

Ahogy észrevehettétek az utóbbi időben nem jött tőlem semmi. Aki követ facebookon, vagy fent van a Discordon tudja, hogy jelenleg nehézségekkel küzdök ezért átadtam Shannelv-nek a Lovely Writert, aki majd hozni fogja nektek a részeket. Viszont akármennyire is próbáltam visszaállni, nem ment. Lassan már eljutottam arra a szintre, hogy munkának éltem meg azt a fordítást, ami eddig hobbi volt. A saját lelki épségem miatt úgy döntöttem szünetet tartok.

Hogy mikor térek vissza, vagy hogy vissza térek-e egyáltalán azt nem tudom. Nyitva hagyom magam mögött az ajtót, hátha egyszer úgy döntök újra fordítani szeretnék.

Minden lefoglalt sorozatomnak próbálok jó fordítót keresni, de majd a csoportban úgy is látjátok, hogy ha valaki elkezdte.

Sok sikert mindenkinek ezekben a nehéz időkben, maradjatok egészségesek és vigyázzatok magatokra!

(Discordon átváltok admin üzemmódba, úgy fogok segíteni Shannelv-nek, a facebook csoportban meg amúgy is admin vagyok, szóval még fogunk találkozni!)

Szünet vagy befejezés?” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Nagyon sajnálnám,ha abbahagynád a fordítást,de megértelek. Remélem egy kis testi-lelki pihenő után újra kedvet kapsz,hogy jobbnál jobb sorikat hozz nekünk. Köszönöm szépen az eddigi munkádat és nagyon vigyázz magadra.

    Kedvelik 1 személy

  2. Vigyázz magadra pihenj sokat, éld az életet. Ami teher le kell tenni. Az eddigi munkáidat nagyon szépen köszönöm. Ne törödj semmivel csak magaddal te vagy a legfontosabb gondolj mindig erre. 😍😘🥰❤

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s