Love By Chance The Series

Cím: Love By Chance
Ország: Thaiföld
Csatorna: GMM 25
Eredeti sugárzás: 2018. augusztus 3. – 2018. ????. ??
Részek száma: 14
Részek hossza: 50 perc
Leírás: Pete egy jóképű magas srác, aki körül nagyon sok lány legyeskedik. Esélyük viszont nem sok van, mert Pete meleg. Egyik nap épp ez miatt bántják, amikor Ae megjelenik, és megvédi. Ezek után ez többször is előfordul, míg végül Ae elhatározza, hogy megfogja védeni Pete-et mindentől.

Egy lejátszási lista YouTube-on, ahova minden héten berakom az új részeket, így egyben van.

Love By Chance The Series” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Kedves Cupidsubs! Eddig az Openloadtól letöltöttem az 1-6 részt 1280x720p felbontással egy fájlban. Most miért vágod 4 felé, s vajon HD felbontás is lesz ? Megfenyegettek, vagy mi ez az egész? Én imádom ezt a sorozatot, s várom válaszodat, munkádat nagyon jónak tartom.

  Kedvelés

  1. Kedves Máté!
   Nem fenyegettek meg, de lesznek hivatalos videók YouTube-on, amire fel fog kerülni a magyar felirat is. Viszont ennek az a feltétele, hogy sehol máshol nem lehet fent. Ezt mind a rendező, mind a csatorna, ami vetíti, jóvá hagyja, így ha mondhatjuk azt, lesz HIVATALOS magyar felirata. Ennek leginkább az az oka, hogy megelőzzék az illegálisan létre hozott videókat és feliratokat. Az, amit én eddig csináltam illegális volt, így viszont engedélyt kaptam a felirat készítésére. Több ország felirata is megtalálható lesz a YouTube-os linkeken. Az a hátránya, hogy többet kell várni.
   A négy részről kapcsolatban, pedig annyi, hogy ezeket csak én raktam egybe. Egy rész, négy részből áll.

   Kedvelés

 2. Leszerettem volna tölteni a You Tube-ról de nem engedi a letöltést úgy néz ki csak megnézni lehet le tölteni nem. Még az eredeti változatot sem engedi.

  Kedvelés

 3. Tudjuk hogy mikor lesz fenn magyarul? Én most kezdtem volna el a barátnőm ajánlására, de így nem tudom mert nem ertek angolul 😦 mikorra várható, es milyen idő közönként lesz feltéve a többi?
  Mert elvileg ma lenne a 7.rész, nem? Akkor az is soká lesz fenn?

  Kedvelés

 4. A youtubon a további műveletek és az alatta a átírat alatt megtaláltam a felíratott de , hogy tudom egyszerre nézni a képernyőn ? Bocsánat a bénáskodásom miatt.

  Kedvelés

 5. Kedves Cupidsubs! Meglepődtem, és kicsit mérgelődtem amikor láttam, hogy mindenhonnan lekerültek a részek, de most megkönnyebbültem.Örülök.hogy hivatalos fordító lettél, az hogy várni kell a részekre igazán apró kellemetlenség. Legalább gyakoroljuk a türelmet, szerintem minden rajongóra ráfér.Köszönöm a munkádat és további kitartást hozzá.

  Kedvelés

 6. Köszönöm a frisseket! Egyre jobb ez a kis sorozat. Nálam már most messze magasan veri az összes eddig látott BL-t. Annyira kedvesek, helyesek, ártatlanok a főszereplők, hogy végig mosolygom mindig a jeleneteiket.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s